AVÍS LEGAL

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de persones físiques quant al tractament de dades personals, i de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’exposen a continuació les dades generals de www.academialogia.com i https://academialogiacast.wordpress.com.

TITULAR: Ariadna Berruezo Suades

NOM COMERCIAL: Acadèmia Logia

NIF: 77747120J

ADREÇA: Camí de Can Gatxet, 55 1r 2a, 08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

TELÈFON: 690 70 32 57

CORREU ELECTRÒNIC: academialogia@gmail.com

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Aquest lloc web de caràcter informatiu ha estat creat per la titular a dalt citada mitjançant la tecnologia de wordpress.com®. Amb el present avís legal es pretén regular l’accés i ús d’aquest web i la relació amb els usuaris. El fet d’accedir al web implica l’acceptació de les següents condicions:

  • L’accés al lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris i no suposa l’establiment de cap relació comercial o similar amb la titular.
  • L’accés i navegació al lloc web suposa l’acceptació i coneixença de les advertències legals, condicions i termes d’us del mateix.
  • La titular del web no es fa responsable dels continguts d’altres llocs webs als que es poden accedir mitjançant links publicats en el present web.
  • La titular del lloc web no es fa responsable de les aportacions dels usuaris, doncs aquests són els exclusius responsables del contingut que aportin y de la seva veracitat.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Ariadna Berruezo Suades és la titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del lloc web principal (www.academialogia.com) i dels secundaris (Facebook, Instagram, Google My Business, etc.), així com dels elements continguts en aquests (imatges, text, logotip, marca, etc.). Així, en virtut de la Llei de la Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, distribució i comunicació pública de la totalitat o parcialitat dels continguts del web principal i dels secundaris amb finalitats comercials en qualsevol àmbit i per qualsevol mitjà, sense l’exprés consentiment de la titular.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ariadna Berruezo Suades, com a representant i responsable de l’Acadèmia Logia, informa als usuaris del lloc web principal i dels secundaris, anteriorment citats, de la política de privacitat en relació al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es garanteix el compliment de la vigent normativa en matèria de protecció de dades personals, exposada en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes. Així, l’ús i navegació d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

  • Les dades recollides són aportades expressament pels usuaris mitjançant el formulari de contacte, el correu electrònic indicat (academialogia@gmail.com) o qualsevol altre canal de contacte oficial de l’Acadèmia Logia en els webs secundaris.
  • La titular és responsable de les dades recollides mitjançant els procediments descrits amb les finalitats: d’atenció a l’usuari i potencial client, informació sobre el negoci i les seves activitats, resolució de dubtes, gestió de relacions comercials, inclusió en l’agenda de contactes i finalitats semblants.
  • Les dades personals recollides no seran cedides a terceres organitzacions a excepció de que dita cessió estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació del servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament.

Els usuaris poden exercir els seus drets en relació al tractament de dades personals d’acord amb la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Per a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, es poden adreçar a l’Acadèmia Logia al Camí de Can Gatxet núm. 55 1r 2a de Sant Cugat del Vallès (08173, Barcelona) o al correu electrònic academialogia@gmail.com, acompanyant-se sempre del seu document identificatiu (DNI).